четвъртък, април 4

Нови страсти

Отдавна не съм писала тук. Напоследък не съм пътувала, така че няма какво да пиша. А предната тема на дневника беше тренировки, та там съвсем не бих описвала нищо, да не се излагам как тренирам сега :)

Но пък не се оплаквам, всичките тези неща са свързани с една предстояща промяна в живота ни. За добро, или поне така се надявам :) Все си мисля, че има и живот след бебето :)

Не съм решила още, дали в блога ще коментирам вижданията си за гледане на дете, които са малко нестандартни, поне за масовия вкус... Като човек, който е вманиачен да търси информация, съчетано с факта, че се наложи да полежа месец и нещо непрекъснато (ако някой ви каже, че не е скучно, не му вярвайте), то прочетох доста информация за бременността, за бебетата, кърмене, захранване и какво ли още не. Сега ме крепи надеждата, че теорията все някъде ще се срещне с практиката, но това тепърва ще го видим :)

Надявам се малкият човек да обича пътешествията колкото нас и да е жизнено и енергично дете (за тези последните пожелания сигурно ще съжалявам някой ден :))

Няма коментари:

Публикуване на коментар